Golfstyrka

Träna Golfstyrka med Corestyrka®   Corestyrka® har specialgjorda träningspass för dig som älskar golf! Golfstyrka är pass för dig som vill bli ännu bättre på din golf med att ge kroppen rätt förutsättningar. Med ett stort fokus på Corestyrka, rörlighet och balans är vi övertygade att du kommer känna dig starkare på banan.   Klicka […]

Knipstyrka och bäckenbotten

Perfekt för dig med inkontinens och du som är mellan 0 – 8 veckor efter förlossning Detta knip- och bäckenbotten träningsprogram passar dig som har problem med inkontinens och för dig som är nybliven mamma och nyligen genomgått en förlossning. Corestyrkas speciellt anpassade Knip- och bäckenbottenprogram passar dig som är från 0-8 veckor efter förlossning. Jag rekommenderar […]
PRIS
 • 125 kr / månaden

  Ingen bindningstid eller uppsägningstid


Gravidstyrka

Corestyrka® Gravidträning har anpassade träningsprogram är dig som är gravid. Med Corestyrkas gravidträningsprogram kan du träna dig genom alla tre trimestrar. Vi erbjuder dig Corestyrka® – Gravid Träningsprogram / Gravid Pilates samt Gravid Yoga. Vi rekommenderar även att du gör våra avslappnings- och andningsprogram för att förbereda dig så bra du kan inför din förlossning. Efter förlossningen går du vidare med vårt träningsprogram Knip- och Bäckenbottensträning för att sedan fortsätta med Corestyrka® Bas steg 1.
PRIS
 • 225 kr / månaden

  För samtliga träningsprogram för alla trimestrar.

  Corestyrka® Träningsprogram med mammamage

  Corestyrka® Pilates med mammamage

  Corestyrka® Yoga med mammamage

  Knip- och bäckenbottenprogram

  Andning- och avslappningsprogram

   

  Ingen bindningstid eller uppsägningstid


CoreRehab – 20 veckor

En 20 veckors kurs som passar dig, både kvinnor och män, som har ett rehabiliteringsbehov för magmusklerna, bäckenbotten och ryggen och som inte tränar alls eller är måttligt till mycket aktiv i din övriga träning. Passar för dig som saknar grundstyrka och full rörlighet i core, även till dig som har svårt med att hålla tätt, för dig som känner ett obehag i bäckenbotten, kvinnor som haft framfall eller för dig som är nybliven mamma.
PRIS
 • 20 veckors kurs - 1500 kr. 


Pilates & Funktionell styrka

Corestyrkas träningsprogram är specialgjorda för att bygga en starkare mage, rygg och bäckenbotten. Med våra träningsprogram kan du träna och rehabilitera din kropp för att kunna få En Stark Core. Corestyrka® – Träningsprogram med fokus på att träna till en stark core. Corestyrka® – Pilates är pilatesinspirerade pass för att bygga en stark core Corestyrka® – Yoga är yogainspirerade pass för att bygga en stark core Våra träningsprogram är speciellt framtagna för dig med behov av att få en starkare core, mage, rygg och bäckenbotten. Corestyrka® är med dig i din träningsresa och finns både i nybörjarnivå med anpassning för rehab för att träna din core, till mer avancerad nivå där du ska kunna träna utan hinder.
PRIS
 • 125 kr / månaden

  För samtliga pass för:

  Funktionell styrka

  Pilates

  Avslappning 

  Gravidstyrka

  Ingen bindningstid eller uppsägningstid