Corestyrka® Träningsprogram

Träna med Corestyrka® Online för en starkare core

 

Corestyrka® har anpassade träningsprogram som är specialgjorda för att bygga en starkare mage, rygg och bäckenbotten. Med våra träningsprogram kan du träna och rehabilitera din kropp för att kunna få En Stark Core. Börja på den nivå som passar dig bäst och öka sedan till tuffare träningsprogram i takt med att du blir starkare. Det kommer nya träningsprogram kontinuerligt.

 

 

Corestyrka® – Träningsprogram

Träningsprogrammen har fokus på att träna stabilitet och rörlighet. Det gäller i bäckenbotten och aktivering av coremuskulaturen, mage och rygg. Hållningsträning och rörlighet i axlar, bröstrygg och ländrygg finns även med samt avslappning- och andningsövningar. Träningsprogrammen är uppbyggda i cirklar där du startar med att köra en cirkel för benen och bäckenbotten (höft), därefter är det en cirkel för mage och sist en cirkel för helkropp. Du kan välja att göra hela passet 1-3 gånger.

 

Corestyrka® – Pilates

 

Våra Pilates inspirerade program är speciellt framtagna för dig som vill träna corestyrka med hjälp av Pilates. Som ovan ligger fokus på att träna stabilitet och rörlighet i bäckenbotten, aktivering av core och bäckenbotten, hållningsträning och rörlighet i axlar, bröstrygg och ländrygg samt avslappning- och andningsövningar. Detta gör vi genom att träna Corestyrka® – Pilates träningsprogram.

 

Corestyrka® – Yoga

 

Våra Yoga inspirerade program precis som Pilatesprogramen speciellt framtagna för dig som vill träna corestyrka med hjälp av Yoga. Som ovan ligger fokus på att träna stabilitet och rörlighet i bäckenbotten, aktivering av core och bäckenbotten, hållningsträning och rörlighet i axlar, bröstrygg och ländrygg samt avslappning- och andningsövningar. Detta gör vi genom att träna Corestyrka® – Yoga träningsprogram.

 

Våra Pilates- och Yogaprogram är speciellt framtagna för dig med behov av att få en starkare core, mage, rygg och bäckenbotten. Corestyrka®  är med dig i din träningsresa och finns både i nybörjarnivå med anpassning för rehab för att träna din core, till mer avancerad nivå där du ska kunna träna Pilates och/eller Yoga utan hinder.